Έχετε ποτέ αναρωτηθεί…?

Γιατί όχλος των ανθρώπων σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας- άνθρωποι σαν τους Ναζί, ISIS και όλες οι Άραβες τρομοκράτες, η Κου Κλουξ Κλαν, Σοβιετική κομμουνιστές, ανακριτής, Φιλισταίοι, Σταυροφόροι, Aιγυπτιακή, Eλληνική, της Συρίας και της Pωμαϊκής αυτοκρατορίας- μισούσε ή μισούν τον Εβραϊκό λαό τόσο πολύ ώστε να προσπαθήσουμε και να ελπίζουν για την εξάλειψή τους?

Ή γιατί, για παράδειγμα, η Γραφή Χρυσός Κανόνας- Λευιτικόν 19:18 και 19:34, “Θα αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου" και "Ο ξένος ... θα τον αγαπώ σαν τον εαυτό σου” - θα πρέπει να θεωρείται γενικά για τη Xριστιανική, αλλά όχι Eβραϊκή?

Η αλήθεια είναι ότι “Ιουδαϊσμός" δεν είναι απλά μια αίρεση για ασήμαντη μικρή ομάδα ανθρώπων που ονομάζεται Εβραίων: είναι ένα ενιαίο σχέδιο — μια θρησκεία, μια πεποίθηση - σύστημα, ένας τρόπος σκέψης και τρόπος ζωής — να ελευθερώσει και να ανυψώσουν την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι κάτι που αντιτίθεται, στην ίδια τη φύση της, στα σκοτεινά καταπιεστική τυραννίες που απορρίπτουν και περιφρονούν την κύρια ιδέα, η κεντρική αιτία του Ισραήλ, η οποία είναι ότι ο Θεός κυβερνά τον κόσμο, ότι Αυτός είναι που ασχολούνται με τον κόσμο , και να συμμετέχουν σ 'αυτό , και ότι, μακράν του να είναι ένας θεός του κακού (Θεός φυλάξοι!), αγαπά την αγάπη, την ευγένεια, τη συμπόνια, σεμνότητα, ταπεινότητα και τη σοφία.

Οι Εβραϊκού λαού κεντρική επιτακτικούς αποστολή, οι πυραμίδες της Αιγύπτου και το Όρος Σινά μέχρι σήμερα, και στις λυτρωτική επόμενα στάδια της ανθρώπινης ιστορίας, και πάντα, ήταν θεϊκά σταθερό και παραμένει αυτό, απλά: ο Θεός συνείδηση.

Οι Εβραίοι υπάρχουν για να κάνουν όλοι οι άνθρωποι πιο αληθινά τον Θεό-συνειδητό.

Οι άνθρωποι που έχουν έναν σκληρό χρόνο που πιστεύει σε έναν υπερφυσικό Θεό, Δημιουργός όλων των πραγμάτων, ένα αιώνιο, διαχρονικό, κύριος του κόσμου, έμφυτος και υπερβατικός, πέρα από την ανθρώπινη φαντασία, τείνουν να απορρίπτουν την ιδέα ότι ένα τέτοιο Ον θα μπορούσε να επιλεγεί μια συγκεκριμένη φυλή ή ανθρώπους για να βοηθήσει στη διαδικασία της ανύψωσης— εκκίνησης ανοδικός— όλες οι φυλές της γης. Αλλά , ακριβώς το ξύσιμο της επιφάνειας της ιστορίας της ανθρωπότητας , μπορείτε να δείτε αυτό το φαινόμενο , ξανά και ξανά… Είναι σαφές ότι, σε κάθε γενιά, ξεκινώντας από την αιγυπτιακή αρχαιότητα, έχετε αυτό το μοναδικό τους ανθρώπους — οι Εβραίοι — κάνουν τη διαφορά, σκέφτεται έξω από το κουτί ειδωλολατρική; κάνοντας τους φίλους, και οι εχθροί…

Δύο πράγματα: 1) Σχετικά με το μυστήριο που είναι το Ισραήλ: τα παιδιά της Eβραϊκής άνθρωπος δεν θα είναι Eβραϊκό, εκτός εάν η μητέρα τους είναι η ίδια η κόρη της από μητέρα Εβραία, ή να περάσουν από μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία μετατροπής, η οποία συνεπάγεται εκτεταμένη μελέτη. Οι Εβραίοι δεν είναι γραφτό να είναι ένας λαός των μεγάλων αριθμών. 2) O Θεός του Αβραάμ, του Ισραήλ και ο Μωυσής είναι, απλώς, ο Θεός — δεν υπάρχει άλλος Θεός ή ο Θεός ή ελεύθερη βούληση ανεξάρτητη δύναμη ή πνεύμα ή θεότητα.

Κάθε άτομο που λατρεύει Αυτόν και μόνο σ 'Αυτόν ταπεινά — Θεός — άμεσα , χωρίς να ενοχλεί με περιττές φανταστικό μεσολαβητής ("Υιούς" του Θεού , ή “κατώτερων θεών” ή
θεές, άγγελοι, μέντιουμ, άγιοι, νεκρομάντης, καταπιεστική μάγισσες, πνεύματα, ή τα παρόμοια) ασκεί τον Ιουδαϊσμό, όπως η θρησκεία του Ισραήλ εφαρμόζεται σε μη-Εβραίους.

Σκεφτείτε για το πώς, σε κάθε γενιά, ο ακολούθους και οι οπαδοί της προς τα πίσω σκέψης savaged αυτό Κίνηση και διασύρθηκε τον Εβραϊκό λαό, και όλοι όσοι, παρόλο που γεννήθηκε αναφερόμενος σε φυλή, διέπραξε το κακούργημα κεφαλαίου της “Ιουδαίοι"! Εξετάστε τους ωκεανούς του αίματος που χύθηκε με το να μισούμε, γελοία αυτο - ορισμένες Ναζί, Κοζάκοι, Άραβες, Σταυροφόρους, Ρωμαίους στρατηγούς, Κάτω Εκκλησίας, κ.λπ…, εξ ονόματος όλων των αντίστοιχων παράφρονα , ανενημέρωτο , βρεφικών τις πεποιθήσεις και τις προκαταλήψεις τους…

Kύριε Ισαάκ Νεύτων ήταν ένα μυστικό Νώε οπαδός, μια σεβάσμια οπαδός του Ενός και μόνο ο Θεός. Μεγάλη ιδιοφυία ότι ήταν δίδαξε ο ίδιος εβραϊκά (ολομόναχος, προφανώς, και όλα τα μυστικά!) Και δεν έχει μελετηθεί μόνο την Αγία Γραφή, αλλά η Προφορική Τορά και οι ραβίνοι και οι σοφοί του Ισραήλ. Ο ίδιος το κράτησε μυστικό, διότι, αν ανακαλύψει, η καθιερωμένη εκκλησία στην Αγγλία εκείνη την εποχή (πέθανε το 1727) θα έπρεπε να τον βασάνισαν, που και στα τέσσερα, ανασκολοπίζεται ζωντανός, και κάηκε στην πυρά!

Ζούμε σε μια διαφορετική εποχή. Μάθαμε ή θα έπρεπε να μάθει για τους Ναζί και τους γένος. Είδαμε Εβραϊκή στρατεύματα μάχεται τους εχθρούς του Ισραήλ όχι μόνο στα όρια της επιβίωσης, αλλά χτυπώντας τους με αποφασιστικότητα και ακόμη κοπανάω τους. (Αυτό είναι αρκετά όπως προβλέπεται στη Βίβλο.) Έχουμε δει τα φρούτα και τα προϊόντα του ομόσπονδου κράτους του Ισραήλ αυξανόμενη — όχι μόνο δημητριακά και τα τρόφιμα και τα λουλούδια , αλλά τεράστια παλιρροϊκά κύματα των ευρημάτων από τους επιστήμονες του Ισραήλ και τεχνολόγους, και νέες τεχνικές για την προστασία και να σώσει τη Γη και οι θάλασσες... Αυτό έχει επίσης προβλεφθεί στη Βίβλο.

Τι Θεός έβαλε στη Γη Σινά ήταν ένας επαναστατικός νέος τρόπος αντιμετώπισης της πραγματικότητας. Πάνω από γενιές, οι δυνάμεις που χαλαρά εκεί βοήθησε ριζικά αλλάξει πολιτισμού να μας φέρει στη δική μας εποχή. Είμαστε όλοι οι δικαιούχοι των επιστημονικών επαναστάσεων, θρησκευτικές επαναστάσεις και έκτακτες ευαισθητοποίησης, από γενιά σε γενιά, σε πλανητική κλίμακα.

Σήμερα είμαστε πλημμύρισε στο ευλογίες. Έχουμε μεγάλη ελευθερία να καθορίσουν τις δικές μας πεποιθήσεις για τον εαυτό μας. Μπορούμε να επιλέξουμε για τον εαυτό μας— ανεξάρτητα από το τι πιστεύει η Εκκλησία, ή ό, τι κάποιος νομίζει— τι Μάστερ πρέπει να υπηρετήσουμε.

"Όσο για μένα και το σπίτι μου, θα χρησιμεύσει Χασέμ [τον Θεό].” Ιησούς του Ναυή 24:15. Για να συνδεθείτε με το Θεό (ο ένας και μόνο ο Θεός) και τα τεράστια ιερά κοσμικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από την πραγματικότητα, όπως συνειδητά όσο το δυνατόν— ότι είναι ένας άξιος της ζωής γκολ. Μην κάνετε το λάθος να υποτεθεί ότι γνωρίζετε ό, τι αξίζει να γνωρίζετε. Λεγεώνες των βραβευμένων επιστήμονες , καθηγητές και ιδιοφυίες όλων των ειδών - πολλοί από αυτούς πρώην άθεους και συνολική θρησκευτικές σκεπτικιστές - αγάπη διαβάσει και αρπάζω με την Τορά κάθε μέρα . Ακολουθώντας τον Θεό και την αγιότητα, αληθινή γνώση του καλού και του κακού, γνήσια Θεός— συνείδηση, χάρη και την ευλογία— που είναι αξιόλογος στόχος.

Η δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε. Έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στην παροχή βοήθειας B'nai No'ach μη-Εβραίους, κάνουν αυτές τις συνδέσεις και να δούμε πώς η Τορά εφαρμόζεται στον Νώε φυλές. Γράψαμε “The Rainbow Covenant: Torah and the Sever Universal Laws” σχετικά με την πρώτη διαθήκη της— φυλής του Νώε. Eπισκεφθείτε μας σε απευθείας σύνδεση περιοδικό, Covenant Connection. Eπισκεφθείτε μας δικτυακός τόπος 1stcovenant.com

 

Please feel free to copy and reprint this article from Covenant Connection, or any part of it, but please include this sentence with the copyright information: © 2015 The First Covenant Foundation

 

Home | Contact Us | About Us | Multimedia | FAQ | Newsletter | Articles | Seven Laws | Donations

© Copyright 2005-2015
The First Covenant Foundation